opc_loader

Let op Desinfectie.eu is gesloten van zaterdag 30 juli t/m maandag 15 augutus i.v.m. zomervakantie!

Gedurende deze periode worden er geen bestellingen verstuurd!

IxTrem Krachtig Velgenreiniger 500ml

Krachtig Velgenreiniger

(Prijs excl. btw) 9,05
10,95
VPE:
Voorraad
Voorraad:
  9  items
Beschrijving

IxTrem Krachtig Velgenreiniger 

Voor sommigen is de auto meer dan alleen een manier om van A naar B te komen en dus blijft zijn geliefde auto onderhouden en onderhouden. Autovelgen moeten bijzonder mooi glanzen, vrij van stof, sneeuw of regen, want ze zijn tenslotte de blikvanger van een representatieve auto. Velgen hebben vaak een extreem gevoelig oppervlak, dat snel kan worden aangetast door het gebruik van hogedrukspuit of borstels, en in het ergste geval zelfs de banden zelf kan beschadigen. Onze velgenreinigers kunnen veilig worden toegepast op aluminium of staal.

IxTrem is een speciale velgenreiniger en is ontworpen om te worden gebruikt op bijzonder gevoelige oppervlakken van de velgen, en om zelfs het meest hardnekkige vuil te verwijderen met zonder beschadigingen van het oppervlak. Het is vooral opmerkelijk dat er geen agressieve chemische ingrediënten worden gebruikt.

Hoe maak ik mijn velgen goed schoon?

Spuit je droge velgen in en laat de reiniger vijf minuten inwerken. Vermijd het reinigen met borstels - Als het vuil hardnekkiger is dan verwacht, spuit dan het oppervlak goed in en laat het langer zitten. Met een zachte doek kan het dan worden afgeveegd, gebruik in geen geval harde borstels, omdat deze het materiaal kunnen beschadigen. 

IxTrem ook zwaar vuil kan verwijderen.

Kan ik mijn auto thuis wassen?

De auto of de velgen van de auto kunnen meestal alleen op hun eigen terrein worden gewassen als het grondwater er niet door wordt verontreinigd, d.w.z. als het afvalwater niet in het afvoersysteem of in open water stroomt. Het water moet op uw eigen terrein weg sijpelen en het gebruik van chemische reinigingsmiddelen is voor het wassen niet toegestaan. Omwille van het milieu en om er zeker van te zijn dat u aan de veilige kant bent, kunt u het beste de wasstations of wasplaatsen gebruiken die zijn voorgeschreven voor autoreiniging.