opc_loader

Let op Desinfectie.eu is gesloten van zaterdag 30 juli t/m maandag 15 augutus i.v.m. zomervakantie!

Gedurende deze periode worden er geen bestellingen verstuurd!

InduSan Citrus Profi-Cleaner 1000ml

De nummer 1:  Profi-Cleaner !!

Krachtig reinigingsconcentraat - Universeel toepasbaar

Ontvet en reinigt alle waterbestendige, kleurvaste oppervlakken en materialen met een werkingsduur van slechts 5 minuten. Zelfs hardnekkig vuil zoals remstof, olievlekken en nog veel meer kan worden verwijderd met behulp van een borstel / schrobber. Ondanks zijn hoge effectiviteit is indusan milieuvriendelijk, huidvriendelijk, zuurvrij en biologisch afbreekbaar.

(Prijs excl. btw) 12,36
14,95
VPE:
Voorraad
Voorraad:
  11  items
Beschrijving

Indusan reinigingsconcentraat 

Indusan reinigingsconcentraat kan op alle waterdichte oppervlakken worden gebruikt en verwijdert zelfs hardnekkig vuil / verwering tot in de poriën. Als allesreiniger schittert InduSan in bijna elke situatie en begint waar andere schoonmakers allang zijn gestopt. De zeer lage gebruiksconcentratie zorgt voor een hoog economisch rendement en optimaal schoonmaaksucces.

Indusan voordelen

  • Niet bijtend / Huidvriendelijk
  • Milieuvriendelijk
  • Biologisch afbreekbaar
  • Lost automatisch Olien en vetten op
  • Toepasbaar op allewaterdischte oppervlakken


Toepassingsgebieden

Universeel toepasbaar, InduSan lost betrouwbaar de grofste vervuilingen op, b.v. op raamkozijnen, tuinmeubelen, bloed-, wijn- en grasvlekken op textiel maar ook op caravans, auto's, boten, zeildoek etc.

Toepassing

InduSan over het gehele oppervlak spuiten, ca. 3 minuten laten inwerken en spoelen met water Het hoogste reinigende effect wordt bereikt op waterdroge oppervlakken. Spuit op verticale oppervlakken van onder naar boven. Niet gebruiken in direct zonlicht.

  • Geen gezondheidsrisico's bij correct gebruik.